Hur man utesluter ett skript från sökning med Antimalware Scan Interface

Utesluta ett skript från sökning med Antimalware Scan Interface:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på Knappen Inställningar i den nedre delen av huvudfönstret.

Detta öppnar fönstret Inställningar.

3. Gå till SäkerhetsinställningarAMSI-skydd.
  4. I avsnittet Skriptgenomsökning markerar du kryssrutan Genomsök skript med Antimalware Scan Interface (AMSI).
  5. Klicka på länken Hantera undantag som öppnar fönstret Undantag.
  6. I fönstret Undantag klickar du på knappen Lägg till.

Fönstret Lägg till nytt undantag öppnas.

7. Ange mappen med skriptet i fältet Fil eller mapp.
  8. I fältet Objekt anger du skriptets namn.

Du kan också lägga till flera filer av samma typ till uteslutningarna med hjälp av en mask.

9. I avsnittet Skyddskomponenter markerar du kryssrutan bredvid File Anti-Virus-komponenten.
  10. Välj statusen Aktiv.

Det angivna objektet genomsöks inte med Antimalware Scan Interface.